Betaalbare 4×4 roadbooks voor iedereen

Kwaliteitsvolle roadbooks voor beginnende en ervaren 4×4-rijders. Binnen maar ook buiten Europa.

Dat is ons doel. Voorlopig is het aanbod beperkt tot Frankrijk en België, maar er komen steeds meer ritten bij.

De ritten zijn bedoeld voor mensen die willen genieten van rustig off-road rijden in de natuur. Als je op zoek bent naar extreme ritten en onderweg ‘graaf’ wilt doen, hebben we je liever niet als klant.

Elk roadbook wordt voortdurend bijgewerkt zodat de kans op problemen of verboden wegen onderweg minimaal is. Eenmaal je een roadbook hebt aangekocht, krijg je levenslang gratis toegang tot de laatste versie van die rit. Tenzij het roadbook geschrapt wordt natuurlijk. Dankzij moeilijke, makkelijke en krasvrije alternatieven is elk roadbook geschikt voor elk type 4×4-rijder. Van beginner tot meer ervaren, van rustige genieter tot avonturier.

 

Wie zijn we?

Karl Gilis in zijn JeepKarl & Els. Internetondernemers sinds de beginjaren van het internet.

In 1996 richtte Karl enkele webbedrijven op. Zo kwam hij in contact met Els.

Sinds 2001 zijn Els en Karl de bezielers van AGConsult, een bedrijf gespecialiseerd in het optimaliseren van websites. Klanten zijn bedrijven als Barco, Telenet, Electrabel, Daikin en vele overheden.

Na verschillende 4×4-tochten door Afrika, Rusland en Europa zijn we begonnen met het maken van roadbooks voor 4×4 liefhebbers. Als natuurliefhebber organiseert Karl daarnaast fotoreizen naar Namibië.

Vragen? Contacteer me gerust!

Cheers
Karl

PS: Je kan 4x4roadbooks.com ook volgen op Facebook, Twitter en Pinterest.