Wie kan op de website een review schrijven over onze roadbooks?
Iedereen kan een review over schrijven op onze website. We kijken wel steeds na of de review geschreven is door iemand die klant is én dat specifieke roadbook gekocht heeft. Alleen dan wordt een review gepubliceerd.

Krijg ik na aankoop een verzoek om het product te beoordelen?
Ja. Je krijgt tussen 2 en 4 weken na je aankoop een review verzoek van ons per e-mail.

Hoe werkt het beoordelingssysteem voor onze roadbooks?
We vragen je om 3 zaken:

  • Een algemene score van 1 tot 5 sterren
  • Een vrij tekstveld over wat je van het roadbook en de rit vond
  • Een korte titel voor je review

Hoe berekenen we de gemiddelde score?
Alle reviews tellen even zwaar. Voor de gemiddelde score worden alle reviews bij elkaar opgeteld en gedeeld door het totale aantal reviews. Dit ronden we af op de dichtstbijzijnde halve ster.

Hoe wordt de rangschikking van de beoordelingen bepaald?
Automatisch volgens datum van de review (meest recente bovenaan).

Hoe lang duurt het voordat een beoordeling zichtbaar is op de website?
Om misbruik en/of grof taalgebruik te voorkomen, worden alle reviews eerst door een medewerker gelezen. Hierdoor kan het dus tot enkele dagen duren voordat een review zichtbaar is op de website.

Worden alle reviews gepubliceerd zonder ingrijpen?
Wij behandelen alle beoordelingen op dezelfde manier. Ook negatieve reviews. Daar help je niet alleen ons, maar ook andere klanten mee.
We kijken wel steeds na of de review geschreven is door iemand die klant is. Alleen dan, wordt een review gepubliceerd.
Reviews worden ook nagelezen door ons team. We passen een review alleen aan als die persoonlijke gegevens of links bevat (die gegevens schrappen we). Of zware spelfouten (die halen we er uit). Reviews die kwetsende taal bevatten, zoals scheldwoorden en discriminatie, publiceren we niet.

Aanpassen en verwijderen van reviews
Zelf doen we dat niet, tenzij in hoger vermelde gevallen. Als een klant hun zelfgeschreven review wil laten verwijderen, dan doen we dat ook. We zetten die review dan op niet-actief. De score telt dan ook niet meer in de gemiddelde score.

Krijg je een beloning voor een review?
Ja, iedereen die de tijd en moeite neemt om een review te schrijven, krijgt een kortingscode voor een volgende aankoop. Los van de inhoud van die review.

Kan je een vermoeden van een valse review melden?
Uiteraard. Als je denkt dat een review vals is, mail dan info@4x4roadbooks.com met duidelijke melding om welke review het gaat. We kijken dan extra na of deze review geschreven is door iemand die dat roadbook gekocht heeft.