Wat zijn de voordelen van een toegangspas?

  • Al onze eigen roadbooks voor 1 voordelige prijs
   In plaats van onze roadbooks of vakanties afzonderlijk aan te kopen, krijg je met je 4×4 toegangspas ineens al onze roadbooks en vakantiebundels. Daar kan je alles mee doen (downloaden, afdrukken, …) wat je met apart gekochte roadbooks kan doen.
  • Een jaar lang gratis updates van alle roadbooks
   Als je na dat jaar niet verlengt, heb je nog steeds al je gedownloade roadbooks. Je krijgt alleen geen updates meer. En ook geen nieuwe roadbooks natuurlijk.
  • Altijd onderweg met de meest up-to-date versie
   Wegsituaties veranderen voortdurend, zeker voor kleine 4×4-wegjes. Plots staan er verbodsborden of zijn ze ontoegankelijk.
   Dankzij je toegangspas kan jij wel altijd de meest recente versie downloaden. Zo minimaliseer je de kans op afgesloten wegen en andere problemen onderweg. Want wij werken al onze roadbooks regelmatig bij. Op basis van feedback van onze +1.350 klanten en door elke route regelmatig na te rijden.

Kies je toegangspas

Met onze toegangspassen krijg je al onze eigen roadbooks én een jaar lang ook alle updates. Ook onze eigen roadbooks die we dus de komende 12 maanden publiceren. Het belangrijkste voordeel (naast dus het feit dat je al onze eigen roadbooks krijgt) is dat je zo altijd de meest recente versie van elk roadbook kan downloaden. Zo ben je gerust onderweg.

Premium Pas
€365
voor 1 jaar
 • Alleen onze eigen roadbooks en bundels
  door Frankrijk
 • Altijd de meest recente versie
Basic Pas
€195
voor 1 jaar
 • Alleen onze eigen roadbooks en bundels
  door België en Nederland
 • Altijd de meest recente versie

Veelgestelde vragen

 • Vanaf wanneer tot wanneer geldt mijn toegangspas?
  Je toegangspas is geldig vanaf het moment dat wij je betaling ontvangen hebben tot 12 maanden daarna.
  Je kan dus op eender welk moment een toegangspas kopen voor de volgende 12 maanden, of dat nu in januari is of in december.
 • Wat gebeurt er na 1 jaar met mijn roadbooks?
  Alle roadbooks die je hebt gedownload blijven gewoon van jou, ook als je je toegangspas na een jaar niet verlengt. Het enige wat je niet meer krijgt, zijn de updates. En natuurlijk ook geen nieuwe roadbooks.
 • Hoe kan ik annuleren?
  Wil je je toegangspas na een jaar niet verlengen? Je kan dat op elk moment makkelijk zelf aanpassen binnen je account.
  Log in met je mailadres en wachtwoord, ga naar ‘Toegangspassen’ in je account en zet ‘Automatisch verlengen’ af. Simpel! Een maand voor je toegangspas vervalt krijg je sowieso een herinneringsmail van ons om je te verwittigen.
  Met een handige link om de verlenging onmiddellijk zelf te annuleren.
 • Kan ik upgraden van de ene naar de andere toegangspas?
  Dat kan. Stuur ons een mailtje op karl@4x4roadbooks.com en we brengen dat in orde.