4x4 roadbook Bergeijk - Valkenswaard

4×4 roadbook Bergeijk-Valkenswaard

74 kilometer off-road rijden in de streek rond Valkenswaard en Eindhoven

Mooie 4×4 route met afwisselende wegen. De ene keer rijd je op los zand, dan weer door diepe modder, plots even op grind en dan weer op gras. Geniet tijdens het 4×4 rijden van de mooie natuur, de velden, de bossen en de schitterende bomenlanen!

Bij droog weer vrij gemakkelijk en eerder greenlaning. Bij onze laatste verkenning na een periode van regenval, waren we verbaasd over hoe modderig en moeilijk bepaalde stukken waren. We hebben ons niet vast gereden maar het scheelde niet veel. In die omstandigheden is het echt terreinrijden!

Dankzij de makkelijke en krasvrije alternatieven in de infogids bij dit 4×4 roadbook, is deze 4×4 rit geschikt voor elke 4×4-rijder. Van voorzichtige en misschien wat minder ervaren rijder tot modderliefhebber.

Het vertrekpunt Bergeijk ligt op 60 minuten van Antwerpen en Hasselt. Vanuit Gent en Brugge doe je er iets langer over. Vanuit Arnhem, Utrecht, Rotterdam of Amsterdam sta je op 60 tot 90 minuten aan het beginpunt.

Klik op de foto’s om ze te vergroten! En scroll verder voor meer info over deze 4×4 route.

→ Koop dit roadbook voor maar €60

Of krijg al onze roadbooks met een 4×4 toegangspas

Moeilijkheidsgraad van deze off-road rit?

 • Droog weer
  Vrij gemakkelijk en doenbaar met elke 4×4. Enkele stukjes zijn iets lastiger, maar daarvoor vind je makkelijke alternatieven in de infogids.
 • Nat weer
  In natte periodes wordt het off-road rijden een pak moeilijker. Enkele zones worden door diepe plassen en verraderlijke modder moeilijk tot zeer moeilijk. Lees op die plekken zeker de infogids om dan te beslissen of je al dan niet het makkelijke alternatief neemt.
 • Krasvrij of niet?
  De standaardroute is niet volledig krasvrij. Er is 1 zone waar takken wat in de weg hangen. Ook daarvoor vind je in de infogids een krasvrij alternatief.

Kortom: dankzij de alternatieven in de infogids, is dit 4×4 roadbook geschikt voor elke 4×4-rijder. Van rustige genieter tot avonturier.

Klik op de foto’s en ontdek hoe de infogids eruit ziet.

→ Krijg dit roadbook voor maar €60

Of krijg al onze roadbooks met een 4×4 toegangspas

Hoogtepunten 4×4 rit Bergeijk-Valkenswaard-Eindhoven

 • Afwisselende natuur en ondergrond
  Je rijdt door grootse bossen en uitgestrekte velden via zalige bomenlanen en kleine onverharde wegen. Door gras, los zand, diepe modder en fijne gravel. Langs meren, vennen, en een brouwerij. Meer moet dat niet zijn.
 • Mooie natuurgebieden: bossen, heide en vennen
  De off-road route komt langs verschillende natuurgebieden. Heerlijk om even in rond te wandelen en te genieten. In de infogids vind je daarvoor alle informatie.
 • Achelse kluis
  Deze voormalige abdij is nu in privéhanden. Het bier is geen Trappist meer (want dus geen abdij) maar nog steeds even lekker.
 • En natuurlijk: veel zand, bos- en veldwegen
  59% van deze 4×4 route in de streek rond Valkenswaard en Eindhoven rij je over bos- en veldwegen met afwisselende ondergrond. Wees wel hoffelijk voor de wandelaars, fietsers en ruiters die ook willen genieten van hun dagje uit in de natuur.

→ Koop dit roadbook voor maar €60

Of krijg al onze roadbooks met een 4×4 toegangspas

Klik op de foto’s om ze te vergroten! Scroll verder voor extra info over dit 4×4 roadbook.

→ Krijg dit roadbook voor maar €60

Of krijg al onze roadbooks met een 4×4 toegangspas

Wat krijg je concreet bij aankoop van dit 4×4 roadbook?

 • Bolletje-pijl roadbook
  Een getekend roadbook volgens het bolletje-pijl principe. Voor velen de leukste manier om een roadbook te volgen als je met vrienden, je partner of gezin onderweg bent.
 • Verrijkte gpx-track
  Zo volg je de route op eender welke goede gps of navigatieapp. Onmisbaar als back-up of als je alleen rijdt.
 • Uitgebreide infogids
  Zowel in het bolletje-pijl roadbook als de verrijkte gpx-track verwijzen we naar de uitgebreide infogids. Daarin vind je onder meer:

  • Offroad tips & tricks over hoe je wat moeilijkere hindernissen best aanpakt.
  • Krasvrije, gemakkelijke en ook moeilijke alternatieven. Ideaal als bepaalde stukken moeilijk berijdbaar zijn. Of als je net dat beetje meer wil.
  • Leuke hotels, b&b’s, kampeerplekken en lekkere restaurants.
  • Toeristische info, wandeltips, mooie fotopunten en onze favoriete plekjes onderweg.

Onze 3 garanties!

 1. Je krijgt je roadbook meteen
  Binnen de minuut na je bestelling krijg je je roadbook, inclusief infogids en gpx-track. Hou je mailbox in de gaten!

 2. Maximaal genieten voor elke 4×4 rijder
  Dankzij de makkelijke alternatieven en moeilijke uitbreidingen in de infogids zijn onze roadbooks geschikt voor elke 4×4 rijder. Minder of meer ervaren, rustige genieter of avonturier, uitgebouwde 4×4 of standaardmodel.

 3. Met een 4×4 toegangspas heb je altijd de meest recente versie 
  Onze roadbooks worden regelmatig bijgewerkt. Met onze 4×4 toegangspassen krijg je altijd toegang tot de laatste versie. Zo heb je minder kans op onderbroken wegen, verbodsborden en andere obstakels. Zoals vaak het geval is bij papieren roadbooks of de routes die je gratis vindt op internet.
  Belangrijkste voordeel van onze toegangspassen? Je krijgt voor 1 voordelig bedrag al onze roadbooks. En een dikke vette korting op de roadbooks van of in samenwerking met onze partners.
  → Bekijk onze toegangspassen

→ Koop dit roadbook voor maar €60

Of krijg al onze roadbooks met een 4×4 toegangspas

Bekijk ook deze andere 4×4 routes

Tijdens het terreinrijden van deze off-road tocht kom je langs volgende plaatsen in de regio rond Eindhoven:
Bergeijk – Westerhoven – Eersel – De Malpie – Borkel – Schaft – Achelse Kluis – Valkenswaard – Waalre – Eindhoven

Schrijf een korte review. Of een lange :-)

€60,00