4×4 roadbookbundel in de Kempen

4 aansluitende roadbooks voor heerlijk off-road rijden door de Kempen

Dwars door de Belgische en Nederlandse Kempen hebben we deze populaire serie roadbooks voor je uitgestippeld. Met een afwisseling van brede en smalle bos- en veldwegen. Gras, gravel, modder en mul zand… alle ondergronden komen aan bod.

Yep, da’s 379 kilometer onversneden off-road plezier vlak bij huis.

Je kan deze 4×4 roadbooks rijden als afzonderlijke ritten. Of je kan er een lekker (lang) weekendje weg van maken, met 2 of met het hele gezin. In de infogids vind je ook tips voor campings, B&B’s en hotels.

Voor de volledige bundel betaal je nu maar €180 in plaats van de normale 230 euro. Je bespaart dus maar liefst 50 euro. Mis deze promotie niet.

Tip: Kies de versie met de infogids. In die infogids staan makkelijke alternatieven voor de moeilijkste stukken, toeristische tips en moeilijke uitbreidingen voor de liefhebbers.

Zo maak je je 4×4 vakantie door België en Nederland helemaal compleet.

Klik op de foto’s om ze te vergroten! En scroll verder voor meer info over deze 4×4 route.

Ja, ik wil dit roadbook nu!

Welke 4×4 ritten zitten er in deze bundel?

 • Hoogstraten-Ravels
  Flirten met de grens op de kleine zand- en veldwegen door de velden en bossen van de Belgische provincie Antwerpen en de Nederlandse provincie Noord-Brabant.
 • Ravels-Postel
  Avontuurlijke 4×4 route vol afwisseling. Bij nat weer een echte uitdaging! Gelukkig vind je in de infogids makkelijke alternatieven voor alle lastige stukken.
 • Postel-Lommel
  Een aaneenschakeling van kleine boswegen, bredere gravelpistes en schitterende zandwegen door mooi heidegebied. Met de Abdij van Postel als vertrekpunt. Ideaal om kaas (en bier voor de passagiers?) in te slaan voor onderweg.
 • Lommel-Mol
  Afwisselende 4×4 rit die je voorbij bossen, heide, moerasgebied en zelfs een heus woestijnlandschap brengt. Puur genieten.

Ik weet genoeg en wil nu deze bundel roadbooks

Hoeveel tijd heb je nodig voor deze 4×4 vakantie in België?

Als je rijdt zonder al te veel te stoppen, kan je deze 4×4 ritten na elkaar rijden in 3 dagen.

Stop je onderweg om te genieten van de prachtige natuur en interessante bezienswaardigheden dan kan je er een echte 4×4 vakantie in België en Nederland van maken. En doe je er natuurlijk wat langer over.

Niks houdt je natuurlijk tegen om de bundel te kopen maar wel alle ritten afzonderlijk te rijden op het moment dat jij daar zin in hebt.

Moeilijkheidsgraad van deze 4×4 route in de Kempen?

 • Droog weer
  Vrij gemakkelijk met elke 4×4. Enkele stukjes zijn iets lastiger, maar daarvoor vind je makkelijke alternatieven in de infogids.
  Daarom zijn onze 4×4 roadbooks geschikt voor zowel rustige als meer avontuurlijke 4×4-rijders.
 • Nat weer
  In natte periodes zitten er in deze route een paar serieus sappige stukken. Diepe voren, plassen en plakkerige modder vormen dan een behoorlijke uitdaging. Minder ervaren rijders of 4×4-voertuigen zonder aangepaste banden rijden zich dan wel eens vast.
  Gelukkig vind je in de infogids voor alle lastigere stukken, makkelijke alternatieven.
 • Krasvrij of niet?
  De standaardroute is niet volledig krasvrij. Voor die paar stukken waar je krassen kan oplopen, vind je in de infogids een krasvrij alternatief.

Maar dan moet je dus wel de bundel met infogids kopen.

Hoogtepunten off-road ritten in de Kempen

 • Afwisselend
  Deze collectie roadbooks brengt je langs kanalen, door bossen en via uitgestrekte velden.
 • Mooie en gevarieerde natuurgebieden
  De route komt langs een heleboel diverse en beschermde natuurgebieden: van bos over heide tot moeras en zandvlakte. Heerlijk om even in rond te wandelen en te genieten van de stilte.
 • Abdij van Postel
  Een onsamenhangend zootje van stijlen maakt van deze abdij iets uniek. Smaakvoller zijn hun bier, kaas en het natuurgebied errond.
 • Duitse Militaire Begraafplaats
  Je komt voorbij het grootste Duitse militaire kerkhof van West-Europa. Maar liefst 39.099 gesneuvelde Duitse soldaten liggen hier begraven.
 • Dodendraad
  Reconstructie van de meer dan 300 kilometer lange elektrische versperring tussen bezet België en neutraal Nederland tijdens de Eerste Wereldoorlog.
 • En natuurlijk: veel zand, bos- en veldwegen
  De route brengt je langs heerlijke boswegen en veldwegen, de ene al wat smaller dan de andere. Als je wil dat 4×4-rijden op dit soort wegen mogelijk blijft, gedraag je daar dan ook naar en respecteer de fietsers, wandelaars en ruiters die je onderweg tegen komt.

Klik op de foto’s om ze te vergroten! Scroll verder voor extra info over dit 4×4 roadbook.

Krijg nu toegang tot dit roadbook

Onze 3 garanties!

 1. Je krijgt je 4×4 roadbook meteen
  Binnen de minuut na je bestelling zit het roadbook in je mailbox.
  Gedaan met wachten op de postbode! Die je roadbook pas levert nadat je eigenlijk wou vertrekken…

 2. Levenslang de laatste updates
  Jawel, elk roadbook wordt minstens 1x per jaar bijgewerkt. En jij krijgt altijd toegang tot de laatste versie. Geen gevaar voor wegen die niet meer bestaan of waar je niet meer op mag rijden met je 4×4. Zoals vaak het geval is bij papieren roadbooks of al die routes die je vindt op internet. Bij onze roadbooks geen kopzorgen.

 3. Maximaal genieten voor elke 4×4 rijder
  Dankzij de makkelijke alternatieven en moeilijke uitbreidingen in de infogids zijn de roadbooks geschikt voor elke 4×4 rijder: minder of meer ervaren, rustige genieter of avonturier, uitgebouwde 4×4 of standaardmodel.

Welke versie van deze 4×4 rittenbundel kies jij het best?

 • Promo: Bolletje-pijl roadbooks + gpx-tracks + infogids voor maar €180 (in plaats van 230 euro)
  Je kan nu de exclusieve rittenbundel kopen die bestaat uit de bolletje-pijl roadbooks, gpx-tracks en uitgebreide infogidsen. Door deze bundel te kopen in plaats van de 4 afzonderlijke roadbooks, bespaar je 50 euro.
  Je krijgt 4 getekende roadbooks volgens het bolletje-pijl principe. Geef toe: dat is de leukste manier om een roadbook te volgen als je met vrienden, je partner of gezin onderweg bent.
  Dankzij de gpx-tracks kan je de route op eender welke gps volgen. Zo’n track is eigenlijk onmisbaar als back-up.
  Zowel in de bolletje-pijl roadbooks als de verrijkte gpx-tracks verwijzen we naar de uitgebreide infogids. In die infogids vind je onder meer:

  • Extra uitleg en aandachtspunten bij de rit, duidelijk aangeduid als waypoint op de gpx-track en het bolletje-pijl roadbook.
  • Krasvrije en gemakkelijke alternatieven. Ideaal als bepaalde stukken moeilijk berijdbaar zijn.
  • Moeilijke alternatieven en uitbreidingen, voor de meer avontuurlijke 4×4 rijders.
  • Leuke hotels en lekkere restaurants.
  • Toeristische info voor alle hoogtepunten, wandeltips, mooie fotopunten en mijn favoriete plekjes onderweg.

→ Krijg nu de volledige rittenbundel voor maar 180 euro

Klik op de foto’s en ontdek hoe de infogids eruit ziet.

Ontdek onze andere 4×4 roadbooks

Write a Review

€175,00 – €180,00
 • Volledige bundel met: bolletje-pijl roadbook + Gpx-track verrijkt met info, alternatieven en extra's + Uitgebreide infogids.

 • Basisroute als gpx - zonder enige info.

Krijg nu dit roadbook