4x4 roadbook van Bar-sur-Aube naar Joinville

4×4 roadbook Bar-sur-Aube – Joinville

4×4 roadbook van de Champagne naar de Ardennes, in het departement Haute-Marne

Meer dan 85 kilometer van deze 135 kilometer lange 4×4 rit gaat over zand-, veld- en boswegen. Ook de andere 50 kilometer gaat via kleine wegen. Je rijdt van de Côte des Bar in de Champagne naar Joinville in de Ardennes. 

Deze 4×4 route van de Aube naar de Marne is vrij gemakkelijk. Maar best wel avontuurlijk omdat je door vergeten en nauwelijks zichtbare wegen door uitgestrekte bossen rijdt. In het begin van dit 4×4 roadbook gaat je tocht langs de wijngaarden van de Champagne. Je eindigt in de velden en bossen van de Haut-Marne en het dal van de Marne.

In het 4×4 roadbook zit ook een leuke rivieroversteek. In de bundel met infogids vind je gemakkelijke alternatieven voor de moeilijkste stukken. En 2 interessante alternatieven voor wie het graag net iets avontuurlijker wil. Houd je ’t bij de makkelijke route, dan rij je deze 4×4 rit op 5,5 uur. Doe je ook de uitbreidingen en stop je regelmatig om te genieten van de natuur, dan doe je er al snel 1 of 2 dagen over.

Het vertrekpunt Bar-sur-Aube ligt op op een kleine 2 uur rijden van Reims. Vanuit België ben je vanuit eender welke locatie op 4 à 5 uur in Bar-sur-Aube. Vanuit Nederland doe je er iets langer over.

Psst
We hebben nog enkele andere off-road ritten in deze streek
Deze rit maakt deel uit van onze populaire vakantiebundel Champagne-Bourgogne: 454 km offroad plezier.
Bekijk nu de bundel met 4 roadbooks in Champagne en Bourgogne en bespaar 60 euro!

Klik op de foto’s om ze te vergroten! En scroll verder voor meer info over deze 4×4 route.


Ja, ik wil dit roadbook nu!

Moeilijkheidsgraad van dit 4×4 roadbook?

 • Droog weer
  Gemakkelijk te doen met elke 4×4. Het moeilijkste stuk is de kleine maar fijne rivierdoorwading. Zie je dat niet zitten, dan kan je die overslaan. In de infogids voorzien we een alternatief.
 • Nat weer
  Enkele stukjes zijn bij nat weer iets lastiger. Vooral dan de stukken in de bossen: goede all-terrain banden zijn dan aangeraden. Sowieso vind je voor de lastige stukken makkelijke alternatieven in de infogids.
 • Krasvrij of niet?
  De standaardroute is niet 100% krasvrij, maar niks wat je niet met een takkenschaar kan oplossen. Voor de stukken waar je krassen kan oplopen, vind je in de infogids een krasvrij alternatief.

Maar dan moet je dus wel de bundel met infogids kopen.

Hoogtepunten van dit 4×4 roadbook

 • Wijngaarden van de Côte des Bar
  Deze 4×4 route vertrekt in Bar-sur-Aube, in de zuidelijke Champagne. Je rijdt met je 4×4 door de wijngaarden van de Côte des Bar, met prachtige vergezichten.
 • Colombey-les-Deux-Eglises
  Hier woonde Generaal Charles de Gaulle. En is hij ook begraven. Naast de kerk staat vaak een originele Willys jeep uit de Tweede Wereldoorlog.
 • Grootse, verlaten bossen
  Grote stukken van dit 4×4 roadbook gaan door uitgestrekte bossen waar je geen kat tegenkomt. Soms wel herten en everzwijnen. Verken op je gemak de verschillende zijwegen en voel je lekker alleen op de wereld.
 • Zalige vergezichten
  Dit roadbook is puur genieten. Tussen de bossen door zijn er voortdurend mooie vergezichten. Afgewisseld met leuke valleien en vergeten dorpjes.
 • Joinville
  Leuk stadje met een prachtig kasteel uit de Renaissance. De Marne die dwars door de stadskern loopt, weerspiegelt de kleurrijke huizen.
 • 1 rivierdoorwading
  Optioneel is er een kleine rivierdoortocht, die je niet 1 maar 2 keer mag doen. De rivier is maar enkele meters breed maar de stroming is best sterk… In de infogids krijg je tips hoe je deze doorsteek het best aanpakt.
 • En natuurlijk: veel zand, bos- en grindwegen
  Ruim 85 van de 135 kilometer gaan over grindwegen, boswegen, kleine veldwegen en gravelpistes. Wegen die je in geen enkel andere roadbook vindt.

Ja, ik wil dit roadbook

Klik op de foto’s om ze te vergroten! Scroll verder voor extra info over dit 4×4 roadbook.


→ Krijg nu de volledige bundel voor maar 55 euro

Onze 3 garanties!

 1. Je krijgt je 4×4 roadbook meteen
  Binnen de minuut na je bestelling zit het roadbook in je mailbox.
  Gedaan met wachten op de postbode! Die je roadbook pas levert nadat je eigenlijk wou vertrekken…

 2. Levenslang de laatste updates
  Jawel, elk roadbook wordt minstens 1x per jaar bijgewerkt. En jij krijgt altijd toegang tot de laatste versie. Geen gevaar voor wegen die niet meer bestaan of waar je niet meer op mag rijden met je 4×4. Zoals vaak het geval is bij papieren roadbooks of al die routes die je vindt op internet. Bij onze roadbooks geen kopzorgen.

 3. Maximaal genieten voor elke 4×4 rijder
  Dankzij de makkelijke alternatieven en moeilijke uitbreidingen in de infogids zijn de roadbooks geschikt voor elke 4×4 rijder: minder of meer ervaren, rustige genieter of avonturier, uitgebouwde 4×4 of standaardmodel.

Wat krijg je als je dit roadbook koopt?

 • Promo: Bolletje-pijl roadbook, uitgebreide infogids en gpx-track voor maar 55 euro
  Je kan nu de exclusieve bundel kopen die bestaat uit het bolletje-pijl roadbook, de gpx-track en een uitgebreide infogids van 27 pagina’s.
  Bolletje-pijl, dat is de leukste manier om een roadbook te volgen als je met vrienden, je partner of gezin onderweg bent.
  Dankzij de gpx-track kan je de route op eender welke gps volgen. Zo’n track is eigenlijk onmisbaar als back-up.
  Zowel in de bolletje-pijl roadbook als de gpx-track verwijzen we naar de uitgebreide infogids. In die infogids vind je onder meer::

  • Extra uitleg en aandachtspunten bij het roadbook, duidelijk gerangschikt per waypoint. Je krijgt ook tips over hoe je de wat moeilijkere hindernissen best aanpakt.
  • Krasvrije en gemakkelijke inkortingen. Ideaal als bepaalde stukken van de route moeilijk berijdbaar zijn.
  • 2 meer avontuurlijke uitbreidingen.
  • Leuke hotels en lekkere restaurants.
  • Toeristische info voor alle hoogtepunten, wandeltips, mooie fotopunten en mijn favoriete plekjes onderweg.
  • Veel foto’s, als inspiratie en herkenningspunt.

→ Krijg nu de volledige bundel voor maar 55 euro

Klik op de foto’s en ontdek hoe de infogids eruit ziet.

→ Krijg nu de volledige bundel voor maar 55 euro

 • Alleen bolletje-pijl voor 50 euro
  De basisroute als bolletje-pijl.
  Opgelet: Zo mis je de krasvrije, makkelijke en moeilijke alternatieven. En alle info uit de infogids.
  Als je de weg kwijt raakt, is het zonder gpx-track ook moeilijk om weer op de route te geraken.

→ Koop nu alleen de bolletje-pijl roadbook

Bekijk de andere 4×4 routes in Aube en Haute-Marne

Dit 4×4 road book brengt je langs volgende plaatsen in het departement Aube en het departement Haute-Marne
Bar-sur-Aube – Arrentières – Maisons-lès-Soulaines – Saulcy – Colombé-la-Fosse – Colombé-le-Sec – Rouvres-les-Vignes – Colombey-les-Deux-Eglises – Argentolles – Harricourt – Champcourt – Daillancourt – Bouzancourt – Cirey-sur-Blaise – Leschères-sur-le-Blaiseron – Blécourt – Flammérecourt – Brachay – Morancourt – Dommartin-le-Franc – Courcelles-sur-Blaise – Dommartin-le-Saint-Père – Baudrecourt – Charmes-la-Grande – Mathons – Nomécourt – Joinville

Reviews

Schrijf een korte review. Of een lange :-)

Comments are closed.

€50,00 – €55,00
 • De meest volledige bundel

 • Zonder alternatieven of extra's